Lithos start 2016 goed!

Amersfoort, 6 januari 2016 – Lithos is het nieuwe jaar meer dan goed begonnen. De score op www.bouwprestaties is, dankzij de positieve beoordelingen van onze kopers van de projecten Kade#3826 in Vathorst (Amersfoort) en Hof van Vreeburch in De Lier van een 7.8 aan het begin van het jaar naar maar liefst een 8.0 omhoog gegaan, een mooie mijlpaal!
Met 60 verschillende beoordelingen die meetellen om tot dit gemiddelde cijfer te komen, geeft het wel aan dat een enkele goede beoordeling het verschil niet maakt.

Deze link geeft de laatste reacties van de kopers. Leuk om te lezen: sommige kopers geven mooie uitgebreide toelichtingen op hoe ze het bouwtraject hebben ervaren.

Een kleine greep uit de reacties, om aan te geven dat ons contact met de kopers ook gewaardeerd wordt, misschien wel juist als dingen mis gaan.

Bakker uit Amersfoort
Vriendelijk, GEDULDIG, strevend naar oplossingen.
Ik had zelf wat fouten gemaakt waardoor oa documenten niet op tijd waren aangeleverd. Miranda heeft dit keurig opgelost. Bij oplevering bleek tegelkleur badkamer anders te zijn dan ik had verwacht. Discrepantie offerte/toezegging via mail, maar is keurig en zelfs kosteloos opgelost. Veel dank aan Gijsbert dat hij op relaxte en geduldige wijze omging met dit soort situaties. Iedereen die hier rondliep was vriendelijk en ik ben alleen maar positief over hele traject.

Van Vliet uit Amersfoort
Houden je goed op de hoogte, werken goed en zijn super vriendelijk en helpen je graag.
Gewoon zo doorgaan, jullie hebben iets fantastisch afgeleverd.

Spanbroek uit DE LIER
Veel kleine oplevergebreken te wijten aan te snel willen opleveren, verder prima bouwer. Afspraken worden goed nagekomen.

Over Bouwprestaties.nl
Bouwprestaties.nl is een vergelijkingswebsite voor de nieuwbouwbranche. De site biedt (potentiële) kopers van een nieuwe woning inzicht in de prestaties en de dienstverlening van hun bouwonderneming. Deze informatie is gebaseerd op enquêtes, die worden ingevuld door de bewoners van pas opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor bouwondernemingen is Bouwprestaties.nl een bron van informatie over de wensen van kopers. Bouwprestaties.nl is een initiatief van de Stichting Klantgericht Bouwen (SKB).

bouwprestaties