Lithos jubileum

Amersfoort, 12 september 2012 – Lithos bouw & ontwikkeling viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Een prestatie waar we ongelooflijk trots op zijn. Trots op de werken die de afgelopen 25 jaar zijn gerealiseerd. Maar nog trotser op het unieke DNA van het bedrijf: de medewerkers die zich elke dag met tomeloze inzet en enthousiasme, inzetten voor ons bedrijf. Daar kunnen we met recht trots op zijn!

Om dit te vieren zijn we een aantal dagen met z’n allen naar de bijzondere stad Berlijn geweest. Drie dagen vol architectuur, bezienswaardigheden, gezelligheid en teamspirit. De laatste avond werd ons door alle medewerkers een cadeau aangeboden. Een prachtig kunstwerk, gemaakt door de Amersfoortse kunstenaar Jan-Carel Koster. Een complete verrassing waardoor we enorm geraakt waren. Het kunstwerk, bestaande uit steen, hout en RVS, symboliseert de Lithos-waarden: kracht, solide, vernieuwend, warm, korte lijnen, sociaal, familie en oplossingsgericht. Waarden die door onze medewerkers zelf genoemd zijn.

Onnodig om te zeggen dat dit kunstwerk een prominente plek heeft gekregen in onze hal. Bij binnenkomst valt direct een ieders oog hierop!

Henk Poldermans en Gert van Uffelen
Directie Lithos bouw & ontwikkeling