Lithos bouw & ontwikkeling behaalt wederom Keurmerk Klantgericht Bouwen

Amersfoort, 21 januari 2013 – Het in Amersfoort gevestigde bedrijf Lithos bouw & ontwikkeling heeft voor de negende achtereenvolgende keer het Keurmerk Klantgericht Bouwen ontvangen. Jaarlijks wordt dit Keurmerk uitgegeven door Stichting Klantgericht Bouwen aan die bedrijven die bovengemiddeld presteren qua dienstverlening en oplevering.
Met het verkrijgen van het Keurmerk heeft Lithos ook in 2012 bewezen de kwaliteit van de woningen en de dienstverlening aan haar kopers goed op orde te hebben.

Daarmee onderscheidt Lithos zich vooral op het gebied van vakmanschap en klantvriendelijkheid gedurende alle fases van het bouwproces.
Het gemiddeld aantal opleverpunten bij Lithos is slechts 6,2 terwijl het landelijk gemiddelde hoger ligt: op 8,6. Daarnaast is de snelheid waarmee de opleverpunten werden verholpen ook uitstekend. Lithos scoorde ook hier ver boven het landelijk gemiddelde.

Laatste uitreiking Keurmerk
Het Keurmerk Klantgericht Bouwen wordt verstrekt door de in 2003 opgerichte Stichting Klantgericht Bouwen, een gezamenlijk initiatief van Vereniging Eigen Huis en Bouwend Nederland. Dit jaar is het de laatste keer dat het Keurmerk wordt uitgereikt. Door de introductie van Bouwprestaties.nl kan de buitenwereld nu zien hoe bouwbedrijven presteren in de ogen van consumenten/kopers. Als gevolg hiervan is de doelstelling/opzet van het huidige keurmerk achterhaald. Het cijfer op Bouwprestaties.nl is in feite het nieuwe ‘keurmerk’.

Lithos bouw & ontwikkeling scoort een 7,6 op Bouwprestaties.nl en neemt hiermee de tweede plaats in van bouwers in de provincie Utrecht.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Lithos bouw & ontwikkeling. Contactpersoon is Petra van Schaik, Manager PR/Communicatie, bereikbaar onder telefoonnummer (033) 453 59 59 of e-mail pvanschaik@lithos.nl.