Klantgericht bouwen – Lithos doet tevredenheidsonderzoek onder klanten

Amersfoort, 19 september 2012 – Bij Lithos bouw & ontwikkeling staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij al jaren drager van het bekende Keurmerk Klantgericht Bouwen zodat onze kopers verzekerd zijn van een uitstekend verloop van het proces tijdens de aankoop en realisatie van de woning en van een kwalitatief goed opgeleverde woning.

Maar ook als onze klanten al geruime tijd in de woning wonen, zijn wij benieuwd naar hoe zij deze ervaren. Wij doen dit klanttevredenheidsonderzoek om erachter te komen wat de sterke en minder sterke punten van onze woningen zijn. Zo kunnen wij telkens weer onze producten optimaliseren en onze klanten het beste woonproduct leveren.

Daarom hebben we onlangs de kopers van onze projecten in Bleskensgraaf en Oosterbeek bezocht.

Dit is o.a. door onze kopers gezegd:

‘’Wij hebben een top tijd gehad! Henk en Bjorn zijn echt geschikte mensen en tijdens de bouw en oplevering waren de lijntjes kort en werd alles snel opgelost, je kon er echt op vertrouwen. Jullie profileren je als klantgericht, maar dat maken jullie ook zeer zeker waar. ‘’ Fam. Kornet, Bleskensgraaf.  

’’Heel erg tevreden over de hulp en nazorg van Lithos, dat is echt een voordeel als ze nog op de bouw aanwezig zijn, want je loopt er zo even heen. Nadeel is wel dat de vrachtwagen s ’morgens al zo vroeg reden’’. Fam. Neeleman, Oosterbeek.  

‘’Wij zijn tijdens de aankoop van ons nieuwe huis heel goed begeleid door Lithos. Tijdens de uitvoering was er veel contact, maar ook de nazorg was super. Jullie zijn telefonisch altijd goed bereikbaar en zeer service- en klantgericht.’’ Fam. Vos, Oosterbeek.

Een mooie prestatie waar we trots op kunnen zijn!