In de rij voor een woning in Nederhorst

Succesvolle start verkoop nieuw woonwijk

Amersfoort, 1 december 2014 – De verkoop van het nieuwbouwproject NederVecht in Nederhorst den Berg was een groot succes. Ruim voor de aanvangstijd verzamelden vele mensen zich voor de ingang van de trailer die op de bouwlocatie was neergezet, om er zeker te zijn dat zij de verkoopinformatie wisten te bemachtigen. Totaal bezochten maar liefst 150 belangstellenden de start verkoop bijeenkomst en lieten zich informeren over de woningen, appartementen én vrije kavels.

Het plan
De nieuwe wijk kent een ruime opzet, met volop aandacht voor groen en water. Bomen aan weerszijden van de weg, groene hagen langs de voortuin en bruggetjes over het water geven plan NederVecht haar dorpse gevoel, uiteraard met het comfort en de woonwensen van nu. De woningen die nu in verkoop zijn, zijn twaalf levensloop villa’s, tien tweekappers en elf appartementen. De woningen zijn ideale gezinswoningen met volop ruimte binnen én buiten en bieden, net welke woning wordt gekozen, diverse uitbreidingsmogelijkheden. Het appartementengebouw is kleinschalig en omvat slechts elf appartementen.

De prijzen van de levensloop villa’s zijn vanaf € 310.000,= v.o.n.; de tweekappers vanaf € 385.000,- v.o.n. en de appartementen vanaf € 201.800,= v.o.n.

Belangstelling?
Geïnteresseerden kunnen zich nog tot maandag 15 december 12.00 uur inschrijven voor een woning of appartement bij Frank Vermeulen makelaardij. Daarna vindt de toewijzing per bouwnummer plaats. Voor de vrije kavels kan men zich wenden tot de gemeente Wijdemeren.

Site en Facebook
Op de site www.nedervecht.nl vindt men alle actuele informatie over het plan en kan men zich ook inschrijven als geïnteresseerde. Net als op de site is ook op facebook informatie te vinden over NederVecht. Ga dus snel naar https://www.facebook.com/pages/NederVecht.

IMG_0263