Housewarming compleet ingerichte modelwoning Andelhof in Noordwijkerhout

Amersfoort, oktober 2012 – Op zaterdag 20 oktober hebben belangstellenden de kans om tussen 11.00 en 13.00 uur de compleet ingerichte modelwoning te bekijken in het project Andelhof in Noordwijkerhout. Locatie is bouwnummer 44 aan de Van Iersellaan. Lithos bouw & ontwikkeling en de makelaar zijn deze dag aanwezig om belangstellenden gedetailleerde informatie te geven over de nog beschikbare woningen. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert deze woningen in goede samenwerking met de gemeente Noordwijkerhout.

Er zijn nog slechts drie woningen beschikbaar. Deze laatste twee-onder-een-kapwoningen zijn momenteel in aanbouw en vormen de afronding van het project. De woningen kenmerken zich door de aantrekkelijke jaren dertig stijl. De kavels variëren van 181 tot 191 vierkante meter én op het zonnige zuiden georiënteerd. Bij deze laatste drie woningen is al rekening gehouden met de toekomst. Zo zijn er funderingspalen voor een uitbouw aangebracht en voorzieningen in de kap getroffen voor een dakkapel.


(foto’s: woningen fase 1)

De woningen bieden een royale living met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft de bewoner via dubbele deuren toegang tot de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een tweede toilet en een royale, compleet ingerichte badkamer. Op de tweede verdieping biedt de zolder met dakkapel een volwaardige ruimte die de bewoner naar eigen inzicht kan indelen. De oplevering van de eerste woningen staat gepland voor eind oktober 2012. De verkoopprijs van de woningen is vanaf € 401.500,- v.o.n.

Voor meer informatie: www.andelhof.nl.