Hoogste punt voor Hof van Vreeburch in De Lier

Amersfoort, 16 maart 2015 – Na amper drie maanden bouwtijd, werd op vrijdag 13 maart 2015 het hoogste punt van de bouw bereikt van de eerste acht woningen uit de eerste fase van Hof van Vreeburch in De Lier. De vlag werd in de top gehesen en er was voor de bouwplaatsmedewerkers het traditiegetrouwe pannenbier. Lithos bouw & ontwikkeling bouwt Hof van Vreeburch. Volgens planning zijn deze woningen rond de zomer van 2015 klaar zodat de nieuwe bewoners hier hun intrek in kunnen nemen.

De Lier - Hoogste punt Hof van VreeburchDe Lier - Hoogste punt Hof van Vreeburch 2.docOp dit moment is Lithos net in verkoop gegaan met het appartementenblok type Sjalot van zes comfortabele appartementen. Deze appartementen liggen heerlijk rustig met uitzicht op de groene lintbebouwing van de Vreeburchlaan, hebben een lift en eigen fietsenberging, een balkon of tuin op het zuiden en een ruimte van 73 m2 GBO. De appartementen worden compleet opgeleverd inclusief badkamer, toilet én keuken. De verkoopprijs hiervan bedraagt € 175.000,= v.o.n.
Naast deze appartementen zijn er nog slechts enkele vrijstaande woningen en rijwoningen beschikbaar uit fase 2 met een verkoopprijs vanaf € 242.500,= v.o.n. De woningen zijn ideale gezinswoningen met volop ruimte binnen én buiten en bieden, diverse uitbreidingsmogelijkheden en een zeer complete afwerking.

Verkoop
Jeroen Sinoo van Si-No Makelaars en Renate Schultz-Zuidgeest van Noordam Makelaardij zijn de verkopende makelaars voor Hof van Vreeburch. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de projectsite www.hofvanvreeburch.nl.