Hoogste punt Pro College Nijmegen

Amersfoort, 1 december 2014 – Donderdag 27 november heeft Lithos het hoogste punt bereikt van het Pro College in Nijmegen en 28 november zijn we gestart met het plaatsen van de eerste verdiepingswanden. Een groot compliment aan de werkvoorbereiding hoe het tot nu past!

IMG_0690

De nieuwe school wordt door Lithos gebouwd voor 265 leerlingen. Naast praktijkruimtes die levensecht leren mogelijk maken, krijgt de school theorielokalen, een gymzaal en een fitnessruimte. Ook de staf en de bestuurder van de stichting krijgen hun kantoren. In totaal omvat de nieuwbouw 5.000 m2 bvo. Het wordt een duurzaam en energiezuinig schoolgebouw dat geschikt is voor modern en eigentijds praktijkonderwijs. Het gebouw wordt in augustus 2015 in gebruik genomen.

Lithos realiseert het project via Zenzo Maatschappelijk Vastgoed, alwaar alle maatschappelijke vastgoed projecten vanuit Lithos bouw & ontwikkeling in zijn ondergebracht. Na augustus 2015 neemt Lithos gedurende 40 jaar de verantwoordelijkheid voor het onderhoud op zich.