Hoogste punt business-units Vianen bereikt

Amersfoort, 23 december 2011 – Met het aanbrengen van de staalconstructie heeft Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort het hoogste punt bereikt van de eerste vier business-units in Vianen.

Het project
Op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen wordt aan de Limiet, tegenover Miele, het bedrijvenpark De Merwede gerealiseerd. De 15 business-units kenmerken zich door flexibiliteit in omvang en gebruiksmogelijkheden, maar zeker ook door de optimale ligging.

Uitvoering
De business-units worden samengesteld met hoogwaardige materialen zoals aluminium kozijnen, dubbel glas en geïsoleerde gevel­platen: een garantie voor kwaliteit. Door hun vorm, de diepte, hoogte en oppervlakte bieden de units een passend antwoord op iedere gebruikerswens. Daarnaast is het eventueel mogelijk om de units onder­ling te koppelen waardoor diverse oppervlakten gerealiseerd worden.

Elke unit beschikt over een overheaddeur, parkeermogelijkheden op eigen terrein en goede mogelijkheden voor reclame-uitingen. De units aan de straatzijde en aan de zijde van het Merwedekanaal worden uitgevoerd met een glazen pui op de begane grond waardoor deze ruimten zich uitstekend lenen voor bijvoorbeeld een showroom in combinatie met opslag en kantoor. Door de casco oplevering kunnen de units worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker.

Uitstekend bereikbaar
Het park heeft een prima bereikbaarheid en een uitstekende geografische ligging ten opzichte van de A2 en de A27. Utrecht is binnen handbereik.

Planning en stand van zaken verkoop
De prognose is om de eerste vier business-units begin 2012 op te leveren.
Er zijn nog units beschikbaar. Meer informatie is te verkrijgen via Lithos bouw & ontwikkeling of kijk op www.bedrijvenparkdemerwede.nl .