Hoogste punt appartementencomplex Villapark G. Pelt in Oosterbeek

Amersfoort, maart 2012 – Na slechts zes maanden bouwtijd werd woensdag 7 maart 2012 om 15.30 uur op feestelijke wijze het hoogste punt van de bouw van het appartementengebouw in Villapark G. Pelt in Oosterbeek gevierd. De appartementen worden gerealiseerd door Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort in opdracht van woningstichting Vivare. 

Project
Het appartementengebouw bestaat uit drie woonlagen en iedere woonlaag heeft acht appartementen. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, binnen- en buitenberging, badkamer en toilet. Het gebouw is voorzien van een lift en heeft rondom het gebouw parkeerplaatsen.
Alle woningen zijn verhuurd en in november 2011 is het optietraject afgerond. De oplevering van het gebouw staat gepland voor de bouwvak van 2012.

Het appartementengebouw maakt onderdeel uit van Villapark G. Pelt. In de eerste fase van het Villapark G. Pelt zijn vijf villa’s, zestien dubbele villa’s en twaalf appartementen gerealiseerd. Op een centrale locatie is in samenspraak met de bewoners een royale speelplek aangelegd. In de tweede fase is appartementencomplex De Plataan gerealiseerd en op dit moment worden zes geschakelde villa’s en 24 twee-onder-één-kap-woningen gebouwd. In de toekomst zullen nog een aantal appartementen en woningen verrijzen in Villapark G. Pelt. Lithos bouw & ontwikkeling is op dit moment bezig met het vaststellen van het Voorlopig Ontwerp. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail: projectontwikkeling@lithos.nl.