Hoofdhuurders bekend gezondheidscentrum Lupine in Alphen aan den Rijn

Amersfoort 25 mei 2016 – Op 22 mei 2016 hebben Huisartsenpraktijk Lupine, Apotheek Ridderveld en Fysio Alphen – als initiatiefnemers – het huurcontract ondertekend om zich te vestigen in Gezondheidscentrum Lupine in Alphen aan den Rijn. Naast de bovengenoemde partijen is Zenzo Maatschappelijk Vastgoed als ontwikkelaar nog met diverse partijen in gesprek om zich te vestigen in dit nieuw te realiseren Gezondheidscentrum. Lithos bouw & ontwikkeling zal de realisatie van het gezondheidscentrum voor haar rekening nemen.

Het project

Het multidisciplinair gezondheidscentrum is gelegen aan de Lupinesingel in een parkachtige omgeving, voorzien van uitstekende parkeervoorzieningen.

De bundeling van medische dienstverleners in de eerstelijnszorg biedt voor de toekomstige bezoekers veel voordelen. Dichtbij, huiselijk en een warm welkom is wat de zorgverleners willen bieden. Tevens zal veel aandacht worden besteed aan kwaliteit en service, maar ook aan de samenhang en samenwerking tussen de verschillende zorgverleners in het gezondheidscentrum.

Partner worden

Op dit moment is nog ruimte beschikbaar voor zorggerelateerde partijen. Indien er belangstelling bestaat voor het huren van een ruimte kan contact worden gezocht met Michiel Wijnen van Zenzo Maatschappelijk Vastgoed. Mailadres: mwi@zenzo-mv.nl of via 06-16210572.

 Stand van zaken

Het bestemmingsplan is onherroepelijk en de kerngebruikers hebben de huurovereenkomst getekend. Hiermee is het startsein gegeven om de ontwikkeling op te starten. Dit proces gaat beginnen met de opzet van de eerste ontwerpen en verdere invulling van gebruikers. Op basis daarvan zal gewerkt worden aan het definitieve ontwerp, dat als basis zal dienen voor de bouwvergunning aanvraag.Ondertekening Gezondheidscentrum Lupine Alphen