Gezamenlijk de handen uit de mouwen voor het Toon Hermans Huis

Amersfoort, 28 november 2013 – Na bijna 10 jaar in het huis aan de Regentesselaan te hebben gezeten, is het Toon Hermans Huis Amersfoort toe aan een nieuwe inrichting. Het Toon Hermans Huis is open over kanker en wil dit ook naar buiten toe uitstralen.

Via Matchpoint Betrokken Ondernemen zijn er een aantal organisaties bereid gevonden dit project op zich te nemen. I.D. Binnenhuisarchitectuur heeft het ontwerp voor de inrichting gemaakt, schildersbedrijf E. de Vaal levert het schildersmateriaal en medewerkers van de Alliantie en Lithos bouw & ontwikkeling zorgen voor het schilderwerk.

Op dinsdag 26 november 2013 was het zover! Een enthousiaste groep medewerkers van de Alliantie en Lithos bouw & ontwikkeling stond ´s ochtends vroeg op de stoep om de muren in eigentijdse kleuren te sauzen. Wat een positieve energie gaat daar vanuit!  Mooi dat betrokken ondernemerschap op deze wijze kan worden gerealiseerd. Volgend jaar bestaat het Toon Hermans Huis 10 jaar en dan is het mooi dat alle gasten in een sfeervolle eigentijdse omgeving kunnen ontvangen.

Tijdens de lunch – gemaakt door de vrijwilligers van het Toon Hermans Huis – werd door de Alliantie nog een extra cheque van 500,00 euro uitgereikt. Een mooie afsluiting van een prachtige dag!