Eerste koopovereenkomst Hof van Vreeburch al getekend!

Amersfoort, 19 juni 2014 – De verkoop van het nieuwbouwproject Hof van Vreeburch in De Lier is een groot succes. Afgelopen maandag 16 juni werd zelfs al de eerste koopovereenkomst getekend. Jan en Marjolein Voogt zijn de gelukkige kopers van de hoekwoning type Asperge. ‘We wilden graag in De Lier blijven wonen en deze woning is helemaal onze smaak. De architectuur past bij het dorpse, landelijke karakter en de woning is lekker ruim. Dit is echt helemaal ons droomhuis’, aldus Jan.

De start verkoop op zaterdag 24 mei was al veelbelovend. Ruim 120 geïnteresseerden bezochten het evenement en inmiddels zijn nagenoeg alle woningen onder optie. In deze tijd een bijzonder succesvol resultaat!
De woningen die nu in verkoop zijn, behoren tot de eerste fase van het nieuwbouwproject Hof van Vreeburch. Deze eerste fase omvat de rijwoningen type Pastinaak en Radijs, hoekwoningen type Asperge en Rucola en driekamerappartementen type Sjalot. De namen van de types zijn een knipoog naar de producten die in de Lier volop worden geteeld.
De woningen zijn ideale gezinswoningen met volop ruimte binnen én buiten en bieden, net welke woning wordt gekozen, diverse uitbreidingsmogelijkheden. Het appartementengebouw is kleinschalig en omvat slechts zes appartementen. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 225.000,= v.o.n. en de appartementen € 175.000,= v.o.n.

Verkoop
Jeroen Sinoo van Si-No Makelaars en Renate Schultz-Zuidgeest van Noordam Makelaardij zijn de verkopende makelaars voor Hof van Vreeburch. Er zijn nog een beperkt aantal woningen te koop. Heb je interesse? Ga dan snel naar de speciale projectsite www.hofvanvreeburch.nl en schrijf je in!

13122511 - Lithos - Hof van Vreeburch De Lier - Vogelvlucht - 03