De Hoef in Hoogerheide officieel van start

Amersfoort, 5 november 2012 – Op 9 november 2012 om 13.15 uur geven wethouder  Anton van der Wijst van de gemeente Woensdrecht en de heer Willem Maas, manager Markten en Innovatie van Stadlander, op de bouwlocatie – in het bijzijn van alle projectbetrokkenen – het officiële startsein van de bouw van acht twee-onder-een-kapwoningen en 14 grondgebonden nultreden huurwoningen gelegen aan de Groenling in Hoogerheide. Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort realiseert deze woningen in opdracht van Stadlander en in goede samenwerking met de gemeente Woensdrecht.

Het project
Deze woningen maken deel uit van de tweede fase van het project de Hoef. Deze fase bestaat uit de realisatie van twaalf vrije kavels en de bouw van ruime en zeer comfortabele twee-onder-een-kap woningen, luxe vrijstaande woningen en levensloopbestendige huurwoningen. De ligging van deze woningen is prachtig, tegen de ecologische zone aan, vrij en toch in de directe nabijheid van het dorp.

Type Amber
Deze twee-onder-een-kapper beschikt over een grote voor- en achtertuin, een berging en de auto parkeert men op eigen terrein. Op de begane grond bevindt zich een grote living met open keuken, maar ook nog een slaapkamer en een badkamer voorzien van douchegelegenheid, een wastafel en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en eveneens een compleet ingerichte badkamer. De royale zolderverdieping biedt ruimte voor het creëren van een extra slaapkamer. De verkoopprijs is vanaf € 278.000,- v.o.n. De woningen bieden volop mogelijkheden om in te delen naar eigen inzicht.

Nultreden grondgebonden huurwoningen
De 14 nultreden sociale huurwoningen woningen worden ook als twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. Bij een nultredenwoning zijn de woonkamer, de keuken, de sanitaire voorzieningen en minimaal één slaapkamer zonder trappenlopen te bereiken. Dat maakt dat het ook voor de toekomst een aantrekkelijke woning blijft. Bewoners kunnen met dit product genieten van een duurzame wooncarrière op een aantrekkelijke locatie, dicht bij alle voorzieningen.

Stand van zaken
De verkoop van het project bevindt zich in handen van Van Opstal Grosveld makelaars uit Bergen op Zoom. Gelijktijdig met de officiële starthandeling kunt u nadere informatie krijgen over de nog beschikbare woningen tussen 13:00 en 15:00 uur op de bouwplaats aan de Groenling in Hoogerheide. Zodra de huurwoningen beschikbaar zijn, worden ze geadverteerd via de website  www.zuidwestwonen.nl. Meer informatie is te vinden op www.dehoefwonen.nl.