De hamer er in!

Amersfoort, 13 maart 2012 – Morgen, 14 maart 2012, is het zo ver. Al jaren is het vervallen Digrospand aan het Lindenplein in Ter Aar velen een doorn in het oog maar nu gaat definitief de sloophamer er in! Op woensdag 14 maart aanstaande is de feestelijke eerste sloopactie als teken dat het nieuwe winkel- en appartementencomplex De Lindenhof  door Lithos bouw & ontwikkeling gerealiseerd gaat worden.

Het officiële startsein zal rond 16.15 uur worden gegeven door Wethouder Melzer samen met de toekomstige bewoners van de appartementen. Hiervoor zullen de mouwen opgestroopt moeten worden! Aansluitend organiseert Lithos bouw & ontwikkeling voor deze appartementseigenaren een informele bijeenkomst over de bouw van de appartementen.

Op de voormalige Digros-locatie worden winkels met daarboven prachtige appartementen gebouwd. De appartementen hebben uitzicht op het Lindenplein of op het Aarkanaal. Met de komst van nieuwe winkels wordt het laatste stuk Lindenplein afgerond.

In de Lindenhof  zijn nog enkele appartementen beschikbaar en achter het complex worden later dit jaar ook 12 twee-onder-een kapwoningen gebouwd. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Kaptein Vastgoed: 0172 475123 of kijk op www.plandelinde.nl