Contracten en rondje bouwplaats Binnenbos Zeist

Amersfoort, 3 november 2014 – Tijdens een informele bijeenkomst op donderdag 30 oktober jl. op de bouwlocatie van het Binnenbos in Zeist is het eerste huurcontract getekend, en wel met de muziekschool Backstage. Daarnaast tekenden Gert van Uffelen namens Lithos bouw & ontwikkeling en Rob Wassenberg van Seyster Veste de koopovereenkomst.
Uiteraard kon een rondje over de indrukwekkende bouwlocatie niet ontbreken en werd de inwendige mens uitermate goed verzorgd door Franklin Food.

Binnenbos is een bijzonder project waarbij een muziekschool, een eerstelijns gezondheidscentrum en een horecavoorziening komt. In het gezondheidscentrum komen drie huisartsen, twee fysiotherapeuten, een apotheek en misschien een orthodontist. De horeca is bedoeld als buurtgelegenheid; de begane grond wordt aan twee kanten veel groter dan het keldergebouw en krijgt allerlei rondingen in de raampartijen. Daarboven komen 42 zorgwoningen in twee verdiepingen. Op de eerste verdieping komen groepswoningen, op de tweede verdieping zelfstandige woonruimtes voor mensen met een zorgpakket in de lichtere categorie. Zenzo Maatschappelijk Vastgoed wordt eigenaar van de begane grond.