Bouw gestart Havenweg

Amersfoort, 10 juli 2014 – De bouw van het project Havenweg in Amersfoort is gestart! Havenweg omvat 33 business-units die op een uitstekende locatie in bedrijvengebied De Isselt in Amersfoort liggen. Lithos bouw & ontwikkeling ontwikkelt en realiseert dit project. Op dit moment is reeds 70% verkocht van de eerste fase van het project. De verkoop van de tweede fase is nu ook gestart.

Aan de Havenweg, direct aan de Eem, op industriegebied Isselt in Amersfoort worden 33 bedrijfsunits gerealiseerd. De locatie heeft een uitstekende ligging: dicht bij het centrum van Amersfoort en dicht bij uitvalswegen. Groothandel, lichte industrie, zakelijke dienstverlening, ambacht, creatie en zelfs een hobbyclub; het kan en mag hier allemaal.

Vijf typen bedrijfsunits
Er zijn vijf verschillende typen bedrijfsruimtes mogelijk, maar de klant is niet gebonden aan deze indeling. Zolang er ruimte is en het de verkoopbaarheid van andere delen van het complex niet schaadt, kan de klant zelf bepalen welke units hij  in het blok wilt kopen of huren en hoeveel eenheden hij wil schakelen. Naast de overheaddeur krijgt de unit een beglaasde deur en een even hoog glaskozijn. Op de verdieping heeft de gevel twee grote raamkozijnen. Met al deze glaspartijen wordt er op de werkplek veel daglicht gecreëerd.

De units hebben een:
• Oppervlakte begane grond van ca. 55 m2 tot 150 m2
• Verdiepingsvloer met vaste trap
• Elektrisch bediende overheaddeur van 3,5 bij 3,5 (b x h)
• Vrije hoogte tot max. 7 meter
• Parkeren op eigen terrein (2 plaatsen)
• Ruimte vestigingsmogelijkheden
• Oplevering als casco of gebruiksklaar
• Diverse afbouwmogelijkheden

2012-031_View_BlokA&B-web BouwlocatieMooie zichtlocatie
Isselt is het grootste bedrijvengebied van Amersfoort en het enige aan de zuidzijde van de stad. Het gebied is zowel bij zakelijke klanten als consumenten goed bekend van de bedrijvigheid van grote bedrijven als Mebin Beton, Van der Kamp, Connexxion, Newasco, autodealers als Serva, Nefkens en Vireo Auto, de Gamma, Intratuin en Carpetright. In deze dynamische werkomgeving ligt Havenweg op een mooie zichtlocatie, direct aan de rivier De Eem en vlakbij de N199, de Radiumweg en de Industrieweg.

Meer informatie?
De makelaars Ré Bedrijfsmakelaars (033-4768530) en Lammert Wilbrink bv (033-2866500) verzorgen de verkoop van Havenweg. Meer informatie is ook te vinden op www.havenweg.nl.