Bouwprestaties

Lithos heeft maar liefst negen keer achtereenvolgens het Keurmerk Klantgericht bouwen ontvangen en in 2015 zijn wij tot de tweede maal in rij uitgeroepen tot de best presterende bouwer van de provincie Utrecht! Wat een prachtig compliment aan het team!! Dit betekent dat wij bovengemiddeld presteren qua oplevering van onze woningen en ook bovengemiddeld presteren op het gebied van dienstverlening aan onze kopers.

Daarmee onderscheiden wij ons vooral op het gebied van vakmanschap en klantvriendelijkheid gedurende alle fases van het bouwproces. Het gemiddeld aantal opleverpunten bij ons is slechts 6,2 terwijl het landelijk gemiddelde hoger ligt: op 8,6. Daarnaast is de snelheid waarmee de opleverpunten werden verholpen ook uitstekend. Wij scoren ook hier ver boven het landelijk gemiddelde.

Wat betekent dit voor u als koper? Dat u kunt rekenen op een uitstekende dienstverlening tijdens de bouw van uw woning, dat uw woning wordt opgeleverd met weinig of zelfs geen opleveringspunten en als er opleveringspunten worden geconstateerd, we die binnen afzienbare tijd herstellen.

Bouwprestaties
Het Keurmerk Klantgericht Bouwen is in 2013 vervangen door Bouwprestaties. Door de introductie van Bouwprestaties.nl  kan de buitenwereld nu zien hoe bouwbedrijven presteren in de ogen van consumenten/kopers. Het cijfer op Bouwprestaties.nl is in feite het nieuwe ‘keurmerk’.

Lithos scoort maar liefst een 8,0 op Bouwprestaties.nl en neemt hiermee de eerste plaats in van bouwers in de provincie Utrecht en de tweede plaats in heel Nederland.