Loading...

KADE #3826 EN VATHORST LAAK 2A- AMERSFOORT

De populairste wijk van Amersfoort Vathorst is De Laak. En dat is niet zo gek, want de Laak is met zijn groene oevers, bruggetjes en statige herenhuizen een sfeervolle nieuwe grachtenstad. En de natuur, die ligt letterlijk om de hoek. In deze wijk is door Lithos bouw & ontwikkeling het project Kade #3826 en de Laak 2A gerealiseerd.

Kade #3826

Aantrekkelijk geprijsde driekamerappartementen die nog heel compleet zijn ook. Alle appartementen zijn kant-en-klaar opgeleverd. Dat wil zeggen: inclusief badkamer, keukencheque, afgewerkte wanden, een mooie laminaatvloer én een eigen parkeerplaats!

De woning is netjes opgeleverd, ik ben heel tevreden. Het is een mooie locatie zo vlakbij het winkelcentrum van Vathorst. Ik ga hier met heel veel plezier wonen!

– MEVROUW DOLAP

De Laak 2A

Het project in de wijk in Laak 2a omvat 60 eengezinswoningen en negen driekamerappartementen in de sociale huursector. De woningen hebben een gevarieerd en gekleurd gevelaanzicht, twee of drie verdiepingen en een veelal zonnig gelegen achtertuin.

Van de architecten

Het ontwerp van de woningen is van Kokon Architectuur & Stedenbouw. De architecten zeggen het volgende over het ontwerp: “De woningen zijn voorzien van puntdaken met een kleine dakoverstek. Om te zorgen voor variatie zijn er stenen in vier verschillende kleuren gebruikt. Elke rijwoning heeft een bepaalde kleur en daardoor zijn eigen signatuur. Dit komt terug in de raamopeningen, accenten op de gevel, deurtype enzovoort. Om het concept van de grachtenpanden in Vathorst te versterken, zijn bij de entrees van de woningen verhogingen aangebracht in de vorm van twee treden (met uitzondering van de woningen aan de oostzijde). Voor het contrast is er ook een ’speciale’ woning toegepast met een moderne minimalistische architectuur, bestaande uit een bijzondere aluminium gevel en bijzondere raamindelingen met kaders. De woning is in het geheel toegevoegd als een verrassend element tussen de ’grachtenpanden’. Op de scherpe hoek in het plan zijn appartementen gesitueerd. Het penthouse op de bovenste verdieping heeft een eigen uitstraling”.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Gert van Uffelen (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

KADE #3826 EN VATHORST LAAK 2A IN BEELD

MEER PROJECTEN