Nijkerk, Idylle

Lithos bouw & ontwikkeling realiseert in de nieuwe wijk Doornsteeg in Nijkerk 33 woningen in verschillende woningtypen in het project Idylle.

Doornsteeg: groen, duurzaam en kindvriendelijk
De woonwijk Doornsteeg is een prachtige, landschappelijke wijk die centraal in Nijkerk ligt. Het wordt een kindvriendelijke en duurzame wijk met diverse woonmilieus. De woningen die Lithos realiseert, zijn voornamelijk rijwoningen en twee-onder-een-kap woningen. Een gedeelte van dit woningbouwprogramma wordt aangeboden als sociale huurwoningen. De verkoop van deze woningen start naar verwachting in mei 2017.

Idylle: Duurzaam wonen in een dorps silhouet 

In Idylle is keuze uit verschillende woningtypen. En bij elk woningtype heeft elke woning weer zijn eigen karakter. Dorps wonen, voor elk wat wils.
Verdeeld over twee blokken van vijf en zes rijwoningen worden 11 koopwoningen gerealiseerd. De afmetingen van de woningen en de tuinen verschillen. Ook is er variatie in de gevels waardoor elke woning uniek is. Verspreid over het plan liggen 10 stoere tweekappers. In het ontwerp van deze woningen heeft elke woning haar eigen gezicht gekregen. Met een ruime tuin, garage en verschillende uitbreidingsopties plek genoeg voor alle woonwensen. Voor de woningbouwvereniging worden tot slot zes klassieke huurwoningen en vier levensloop huurwoningen gebouwd. Het ontwerp van deze woningen is afgestemd op de overige woningen in het plan. De levensloopwoningen kijken uit over de Groene Slinger.

Site en Facebook

Op de site www.idylle-nijkerk.nl vindt u alle actuele informatie en kunt u zich inschrijven. Ook is het project te volgen op facebook @idyllenijkerk

Kijk ook op de website www.woonstek-doornsteeg.nl voor meer informatie over de wijk.