Ede, Park ter Does

Laatste kans om aan het Ecopark te wonen: nog enkele rijwoningen te koop!

Park Ter Does: een mooi vooruitzicht…

logo-park-ter-doesWát een vooruitzicht: wonen aan de rand van Kernhem, Ede. Direct aan de ecologische zone waar jij kan ontspannen en je kinderen spelend op natuur-avontuur kunnen. En dat is alles wat je scheidt van een weids uitzicht over de landerijen aan de andere zijde van de Doesburgerdijk. Lithos realiseert in dit project comfortabele 14 rij- en hoekwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen én 5 vrijstaande woningen. En dat met een geweldig Ecopark als achtertuin! Als je je inschrijft via de projectsite blijf je volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen! Maar ook via Facebook volg je ons nauwkeurig.

De 10 rijwoningen en 4 hoekwoningen
Van buiten mooi, van binnen ruim, deze praktische eengezinswoningen van ca. 121 m2. Vanuit je woonkamer stap je via de dubbele openslaande deuren zo je royale tuin in. Boven heeft iedereen zijn plek met een luxe badkamer, drie slaapkamers én een ruime zolder.De 4 hoekwoningen hebben door hun kapvorm nog eens zo’n 12 m2 extra plus een aangebouwde berging.

De 10 twee-onder-een-kap woningen
Echte juweeltjes, deze twee-onder-een-kapwoningen met een eigen karakter. Geschakeld door middel van de aangebouwde berging. Van buiten én van binnen alle ruimte. Je hebt zo’n 141 m2 tot je beschikking in de woning. En dat op een perceel van ca. 225 tot 335 m2. Dan heb je genoeg ruimte om twee auto’s op eigen oprit te parkeren. Liggend vanuit jouw bed kijk je door het openslaande raam met Frans balkon naar het Ecopark. Dromen in de natuur!

De 5 vrijstaande woningen
Wat gaat er boven vrijstaand? Helemaal rondom eigen tuin! En dan ook nog eens het Ecopark als verlengde van je tuin. Je woning is een architectonisch hoogstandje. Bijna 185 m2 vloeroppervlak plus een aangebouwde berging voor jou en je gezin. Op een perceel eigen grond van 411 tot 515 m2 (twee keer parkeren op eigen oprit). Hier ga je echt nooit meer weg!

beeld-park-ter-doesLigging: hier woon je eerste rang
Eersterangs wonen en relaxen: direct aan het Ecopark. Daarachter niets dan weidse akkers en klompenpaden. Mooi startpunt voor een fiets- of wandeltocht. En toch ook perfect bereikbaar met de auto door de nabijheid van de A30 en de N224. In Kernhem zelf zijn al veel dagelijkse voorzieningen. Met het groeien van de wijk komt daar nog het nodige bij. Kan natuurlijk ook: even op de fiets naar het centrum van Ede of met de auto naar Veenendaal met zijn grote winkelcentrum. Ook in je vrije tijd is er genoeg te zien en te beleven in de directe omgeving. Een wandeling over de Ginkelse heide of gezellig met de kinderen naar de pannenkoekenboerderij…

Ecopark: maak je achtertuin groter
Waar vind je zo’n fantastische natuur-ontdek-plek voor je kinderen? Omdat Park Ter Does aan de rand van Kernhem ligt komt er alleen bestemmingsverkeer. In het Ecopark komen helemaal geen auto’s. Perfecte plek om onbekommerd te spelen of te wandelen dus. Genieten van de natuur die hier grotendeels zijn gang kan gaan. Wilde bloemen, beestjes, houtwallen, sloten en een vijver. De natuur als buur!