Loading...

IN DE MERWEDE- VIANEN

Op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen is aan de Limiet, tegenover Miele, het bedrijvenpark De Merwede gerealiseerd. De Merwede omvat in totaal 15 hoogwaardige business-units die zich kenmerken door flexibiliteit in omvang en gebruiksmogelijkheden, maar zeker ook door de optimale ligging.

De uitvoering

De 15 business-units worden samengesteld met hoogwaardige materialen zoals aluminium kozijnen, dubbel glas en geïsoleerde gevelplaten: een garantie voor kwaliteit. Door hun vorm, de diepte, hoogte en oppervlakte bieden de units een passend antwoord op iedere gebruikerswens. Daarnaast is het eventueel mogelijk om de units onderling te koppelen waardoor diverse oppervlakten gerealiseerd kunnen worden.

Elke unit beschikt over een overheaddeur, parkeermogelijkheden op eigen terrein en goede mogelijkheden voor reclame-uitingen. De units aan de straatzijde en aan de zijde van het Merwedekanaal worden uitgevoerd met een glazen pui op de begane grond waardoor deze ruimten zich uitstekend lenen voor bijvoorbeeld een showroom in combinatie met opslag en kantoor. Door de casco oplevering kunnen de units worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker.

Door hun vorm, de diepte, hoogte en oppervlakte bieden de units een passend antwoord op iedere gebruikerswens.

Uitstekend bereikbaar

Het park heeft een prima bereikbaarheid en een uitstekende geografische ligging ten opzichte van de A2 en de A27. Utrecht is binnen handbereik.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Gert van Uffelen (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

IN DE MERWEDE IN BEELD

MEER PROJECTEN