Loading...

HOF VAN VREEBURCH- DE LIER

Hof van Vreeburch is een nieuwbouwwijk die voor iedere bewoner een eigen ‘woningtype’ biedt. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Iedereen heeft immers zijn eigen woonwensen. Van moderne startersappartementen en ruime gezinswoningen tot comfortabele vrijstaande villa’s. Deze nieuwste wijk van De Lier wordt een woonplek waar iedereen zich thuis zal voelen. Genieten van de kinderen die onbekommerd buiten in de slootkant kikkers vangen. In de zonnestralen genieten van je ochtendkrant in de tuin. Samen urenlang fietsen langs de uitgestrekte landerijen en het water. Wonen in Hof van Vreeburch is (h)eerlijk wonen in een prachtige omgeving met familie, vrienden en het dorp op fietsafstand.

We zijn de blije eigenaren van een mooi Lithos appartement. We gaan hier met veel plezier wonen!

– De heer en mevrouw Krapels, bewoners fase 2

Woningen

De nieuwe wijk krijgt een groen en waterrijk karakter. Er worden circa 475 nieuwe woningen gebouwd. Hof van Vreeburch wordt voorzien van een milieuvriendelijke energievoorziening. Het plan omvat ook een waterberging. Ook ligt er een ecologische zone in het plangebied.

Er zijn inmiddels de eerste drie fasen opgeleverd. Binnenkort start de verkoop van fase 4. In deze fases komen appartementen, rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Hans Jung (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

HOF VAN VREEBURCH IN BEELD

Hof van Vreeburch-De Lier- Lithos
Hof van Vreeburch-De Lier- Lithos
Hof van Vreeburch-De Lier- Lithos
Hof van Vreeburch-De Lier- Lithos
Hof van Vreeburch-De Lier- Lithos
Hof van Vreeburch-De Lier- Lithos

MEER PROJECTEN