Loading...

HAVENWEG- AMERSFOORT

Aan de Havenweg op industriegebied Isselt in Amersfoort zijn 33 bedrijfsunits gerealiseerd. De locatie heeft een uitstekende ligging: dicht bij het centrum van Amersfoort en dichtbij uitvalswegen.

De voordelen

Even in het kort de voordelen van De Havenweg:

  • Goed bereikbaar
  • Gelegen op een veilig bedrijventerrein
  • Kwalitatief hoogwaardig gebouw met degelijke onderhoudsvrije materialen
  • Ruime binnenstraten en parkeren voor de deur
  • Goede reclamemogelijkheden
  • Modern complex
  • Lichte werkruimte door grote glaspuien

Het werken van nu is tenslotte vooral samenwerken. En waar kan dat gemakkelijker dan in een bedrijvenpark met misschien wel 33 bedrijven op een rij.

– HANS JUNG, PROJECTONTWIKKELAAR LITHOS

De units

De units hebben een verdiepingsvloer met vaste trap, een overheaddeur én een beglaasde deur met een even hoog glaskozijn. Op de verdieping heeft de gevel twee grote raamkozijnen. Met al deze glaspartijen wordt er op de werkplek veel daglicht gecreëerd. Er zijn diverse afbouwmogelijkheden en de oplevering geschiedt casco of gebruiksklaar, conform de wensen van de klant. Parkeren kan comfortabel op eigen terrein. Tot slot: de locatie kent uitgebreide vestigingsmogelijkheden: groothandel, lichte industrie, zakelijke dienstverlening, ambacht, creatie en zelfs een hobbyclub; het kan en mag hier allemaal.

De units zijn allen opgeleverd. Inmiddels is het de thuishaven van verschillende soorten bedrijven. Van een zonnepanelenonderneming, elektromonteur tot een mediaproductiebedrijf.

Mooie zichtlocatie

Isselt is het grootste bedrijvengebied van Amersfoort en het enige aan de zuidzijde van de stad. Het gebied is zowel bij zakelijke klanten als consumenten goed bekend van de bedrijvigheid van grote bedrijven als Mebin Beton, Van der Kamp, Connexxion, Newasco, autodealers als Serva, Nefkens en Vireo Auto, de Gamma, Intratuin en Carpetright. In deze dynamische werkomgeving ligt Bedrijvenpark Havenweg op een mooie zichtlocatie in het Industriekwartier: direct aan de rivier De Eem en vlakbij de N199, de Radiumweg en de Industrieweg. Havenweg is goed te vinden aan de Havenweg, vlak voorbij de Alfa Romeo-garage en in de bocht bij het water.

Vlakbij centrum Amersfoort

Bedrijvenpark Havenweg is perfect bereikbaar. Niet alleen met de auto – en grote vrachtwagens-, maar ook met het openbaar vervoer.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Hans Jung (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

HAVENWEG IN BEELD

MEER PROJECTEN