Fotoimpressies

Bekijk hier de fotoimpressies van verschillende door Lithos bouw & ontwikkeling gerealiseerde projecten.

  LIT102 Atelierwoningen, Utrecht

  In opdracht van Portaal heeft Lithos bouw & ontwikkeling 30 atelierwoningen gebouwd. Dit zijn drie woonblokken met elk tien woningen met op de begane grond atelierruimte en daarboven de woning. De ateliers hebben een extra brede gang ten behoeve van exposities. De woningen zijn gelegen rond een kersenboomgaard dat ooit onderdeel was van het groene buitengebied ten westen van Utrecht.

  LIT102 De Verademing, Den Haag

  Voorheen zat aan de Mackaystraat de vuilverbranding van Den Haag. Deze is geheel verdwenen en omgetoverd tot een park in de stad. Met de bouw van dit complex is de revitalisering van de wijk afgesloten. Het betreft twee woongebouwen met elk 46 appartementen en twee scholen bij de belangrijkste entree tot het park.

  LIT102 ROC Veenendaal, Veenendaal

  In samenwerking met zusterbedrijf Matrix Bouw verzorgde Lithos bouw & ontwikkeling de ontwikkeling, realisatie en risicodragend onderhoud van het opvallende scholencomplex aan de Sportlaan in Veenendaal. De gebruikers CSV Veenendaal en ROC A12 stelden een optimaal flexibel gebouw centraal, waardoor functiewijziging of aanpassing aan toekomstige onderwijsvisies mogelijk werd gemaakt. Het gebouw is volledig ontwikkeld conform het Living Building principe.

  LIT102 Andelhof, Noordwijkerhout

  Op de voormalige locatie van basisschool De Regenboog heeft Lithos bouw & ontwikkeling 24 appartementen/maisonnettes, zes eengezinswoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. Wij bieden nu in de tweede fase van het project, acht twee-onder-een-kap-woningen aan. De woningen worden in jaren dertigstijl gebouwd met stijle kappen, grote overstekken en met hout betimmerde goten.

  LIT102 Vaartsche Compagnie, Utrecht

  In opdracht van Kompaan bouwt Lithos bouw & ontwikkeling twee wooncomplexen nabij het centrum van Utrecht. De twee wooncomplexen bestaan uit 105 appartementen.

  LIT102 Woningbouw Julianadriehoek in Rhoon

  Woningbouw Julianadriehoek in Rhoon. Het project bestaat uit vier twee-onder-één kapwoningen, vier hoekwoningen en twee tussenwoningen. Bijzonder kenmerk van dit project is dat de bouw van de woningen erg snel vorderde door het gebruik van prefab constructies.

  LIT102 Albert Heijn, Baarn

  Uitbreiding en verbouwing van Albert Heijn supermarkt in Baarn

  Het beeldmateriaal kan worden gebruikt voor Lithos gerelateerde publicaties mits voorzien van volledige bronvermelding.