Loading...

DE LAAKSE WEIDE- LEXMOND

Kaarsrechte sloten. Weilanden die zich kilometers ver uitstrekken. Aan de zoom van de drukke Randstad ligt Lexmond. De Laakse Weide ligt in het centrum van het dorp. Het plan voor De Laakse Weide is opgezet in harmonie met het dorp: kleinschalig en intiem. De architectuur van het plan is dorps gehouden, met een modern accent. Oranje dakpannen en een stoere baksteen maken dat de woningen vertrouwd overkomen. Kenmerkend is de afwisseling in bebouwing. Een dwarsgevel halverwege het rijtje geeft een speels beeld. Met slechts 27 woningen komt het plan over als een natuurlijke uitbreiding van het dorp.

Dit is precies een dorp zoals je je een dorp voorstelt.

Woningen

In Lexmond realiseert Lithos bouw & ontwikkeling verschillende type woningen. Tien erfwoningen die met recht erfwoningen mogen heten. Een eengezinswoning, maar naast alle ruimte binnen zit er ook een fors eigen ‘erf’ bij. Met drie slaapkamers heeft iedereen straks zijn of haar eigen plekje – en anders is er nog de ruime zolder. Een opvallend accent in de rij Erfwoningen; de dwarskap die het blokje in tweeën deelt. Zo’n gedraaide kap geeft meer allure aan uw woning. Door de draai van 180 graden geeft de hoge kap uw woning een heel stijlvolle aanblik.

De hoevewoningen zijn twee-onder-een-kapwoningen met eigen garage. Het grote vloeroppervlak beneden, maakt de woning nét een stukje exclusiever. De woningen met de dwarskap komen extra stijlvol over.

Het Koetshuis is een mooie vrijstaande woning met een chique uitstraling. Een gezinswoning voor jaren woonplezier.

Een groene wijk

De Laakse Weide is een rustige wijk: er is alleen bestemmingsverkeer. Door de ruime opzet is er veel plaats voor natuur. Elke woning beschikt over een flinke tuin. Daardoor is de aanblik van De Laakse Weide er straks één van een uitnodigend groene wijk. En tuinplezier is verzekerd. Bij het intekenen van de woningen is optimaal rekening gehouden met een gunstige oriëntatie op de zon. Veel tuinen zijn daardoor gelegen op het zuiden. Een zonnig vooruitzicht.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Jarno van de Kruisweg (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

LAAKSE WEIDE IN BEELD

MEER PROJECTEN