Loading...

DE COLENBRANDER- NIJKERK

In het hart van Nijkerk aan de rand van het sfeervolle centrum heeft Lithos bouw & ontwikkeling 13 karakteristieke woningen gerealiseerd in een groene, vriendelijke en kleinschalige buurt. Stijlvol wonen in de stad waar men zich écht thuis voelt. Winkels en scholen bevinden zich in de directe omgeving en de rondweg welke ontsluit naar de A28 is tevens makkelijk bereikbaar. Het plan richt zich op een brede doelgroep. Van jonge gezinnen die in een levendige woonbuurt willen wonen, tot de iets oudere Nijkerkenaren die juist op zoek zijn naar een rustige, groene locatie dicht bij het stadscentrum.

Het project

De Colenbrander omvat vier klassieke twee-onder-een-kap herenhuizen, acht hofwoningen met een volledig woonprogramma op de begane grond en één vrije kavel in een groene, vriendelijke en kleinschalige buurt. Het plan richt zich op een brede doelgroep. Van jonge gezinnen die in een levendige woonbuurt willen wonen, tot de iets oudere Nijkerkenaren die juist op zoek zijn naar een rustige, groene locatie dicht bij het stadscentrum.

Het project is inmiddels opgeleverd en alle woningen zijn verkocht.

Lithos heeft ons droomhuis gebouwd naar volle tevredenheid. Korte lijntjes, goede begeleiding en een perfecte afwerking.

– Dhr. en mevr. Triemstra

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Hans Jung (033-453 59 59) wil je er graag meer over vertellen.

DE COLENBRANDER IN BEELD

Colenbrander Nijkerk-Lithos
Colenbrander Nijkerk-Lithos
Colenbrander Nijkerk-Lithos
Colenbrander Nijkerk-Lithos
Colenbrander Nijkerk-Lithos
Colenbrander Nijkerk-Lithos

MEER PROJECTEN